?

Log in

No account? Create an account

Edellinen | Seuraava

Lammas tekee hyvää!

Tampereen kauppahallissa on avannut Lammasmaailman myymälä. Puodista saa lammasta monessa eri muodossa, pääasiassa lihana ja villana. Talven varalle sieltä saa myös meikäläisen neulakintaita! Vein muutaman parin sinne myyntiin, mutten valitettavasti muistanut ottaa niistä kuvia. En myöskään tiedä, mikä kintaiden jälleenmyyntihinnaksi tuli. Myyntitilaisuus tuli vähän puskan takaa, ja hoidin tuon aika nopeasti ennen kuin lähdin syyskuun alussa Turkuun kuudeksi viikoksi. Olen vielä parin viikon ajan arkipäivät museologian harjoittelussa Aboa Vetus & Ars Novassa, viikonloput pääasiassa Tampereella. Puhetta oli myös siitä, että palattuani Tampereelle järjestäisin Lammasmaailmassa neulakinnasopetusta, mutta sitä pitää selvittää vielä vähän tarkemmin.

Koska talvi tulee ihan just, kannattaa nyt jo tilata uudet kintaat, pipo, sukat, tossut tai jotain ihan muuta. Teen mielelläni tilaustöitä, jotain minulla on myös kotivarastossa sillä Lammasmaailma ottaa myyntiin vain sataprosenttisesta kotimaisesta villasta tehtyjä tuotteita. Sen takia siellä ei vielä ole esimerkiksi pirtanauha-avaimenperiä, koska ne on tehty kaiken maailman jämälangoista, jotka toki ovat pääasiassa villaa ja kotimaista. Eivät kuitenkaan täysin. Joten kudontaa on vielä edessä, sillä tarkoitus on tehdä täysvillaisia nauhoja myyntiin.

Innostun aina välillä lampaista oikein kunnolla, enkä ole näköjään ainut. Toivottavasti sitten joskus minullakin on se punainen tupa, perunamaa ja pari lammasta.